Actueel

Vind hier het meest recente nieuws en de laatste
events en tweets van Thijs

Privacy verklaring Thijs H. Homan

30 May 2018

Hierbij wil ik je laten weten dat ik op een transparante en veilige wijze met jouw gegevens omga. Ik ben transparant over welke gegevens ik opsla en bewaar. Ik verwerk niet meer gegevens dan strikt noodzakelijk voor het uitvoeren van de met jou overeengekomen werkzaamheden. Je hebt het recht om de door mij opgeslagen gegevens in te zien, te checken of de gegevens juist zijn en ze aan te passen of ze te laten verwijderen, indien je dat wenselijk acht.

De werkwijze die ik voor het bewerken van persoonsgegevens hanteer is in lijn met de vereisten van de AVG-wetgeving, die in is gegaan op 25 mei 2018.

De complete privacy verklaring is te vinden op deze website, en wel de categorie Boeken.